با سلام دختری 22ساله هستم که از 4ماه پیش دچار ریزش موی شدید شدم که یک ماه و نیم پیش به دکتر مراجعه کردم و برای من یک محلول ترکیبی که فکر می کنم دارای درصدی ماینوکسیدیل بود به همراه قرص finpecia وvitaminc+zinc تجویز شد بعد از حدود یک ماه استفاده موهای سرم هیچ تغییری نکرد ولی موهای صورتم که به صورت کرک و کمرنگ بود ضخیم و مشکی رنگ شده که خیلی مرا آزار میدهد ده روز است که مصرف داروها و محلول را متوقف کرده ام آیا موهای صورتم به حالت اولیه بازمیگردد؟ چقدر طول می کشد یا باید دارو مصرف کنم؟ خواهشا راهنمایی کنید باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

احتمالا در صد مینوکسیدیل بالا بوده است که احتمالا باقطع دارو موهای صورتتان بهتر میشود. درمان موهای سرتان را باید طولانی تر ادامه دهید تا نتیجه بگیرید [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

تزریق بوتاکس برای از بین بردن خطوط خرگوشی روی بینی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

نحوه عملکرد کرایولیپولیز

اگزمای سرشتی مقاوم وشدید در بزرگسالی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

مزوتراپی لاغری

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

مایع آسیت چیست و به چه دلیل نیاز به تخلیه دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

شخصیت خودشیفته

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]