با سلام میخواستم بدونم اگر SPina Bifida در مهره S1دیده شود مشکل چیست آیا با دارو درمان می شود یا نیاز به فیزیوتراپی دارد با تشکر جواب من را حتما بدهید من دختر 22 ساله هستم دانشجو

دکتر علی فرخانی :

Spina bifida یک ضایعه مادرزادی است که قوس مهره ای در آن کامل نمی شود. آگاهی این ضایعه علامت خاصی ندارد ونیاز به درمان خاصی هم ندارد . اگر علامت خاصی داشته باشید نیاز به فیزیوتراپی و انجام نرمش های مخصوص کمر را خواهد داشت و دارو هم در درمان علامتی مثل کاهش درد یا التهاب در صورت وجود موثراست . [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

کمبود کارنتین

پیلینگ پوست با اسید میوه و کرم های لایه بردار

آیا پی آر پی روش موثری برای جوانسازی صورت و اطراف چشم محسوب می شود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

علت و درمان حساسیت پوستی

آزمایشات غربالگری سلامت جنین

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

همه چیز درباره رنگ مو - قسمت دوم

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

آیا همه بیماران هیدروسلی از خدمت سربازی معاف خواهند شد؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

درد کشاله ران با منشا سیستم ادراری و تناسلی