سلام خسته نباشید دختری هستم که به دلیل استفاده از تیغ و ژیلت روی قسمت بالای ساعد هر دو دستم 2،3 درجه تیره تر از بقیه جاها شده لطفا راهنمایی کنید از چه کرمی استفاده کنم؟برای برطرف کردن تیرگی کشاله ران چه کرمی موثر است و پیشنهاد میکنید؟با تشکر از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

این تیرگی ها متفاوت است و باید معاینه شوید اگر تیر گی معمول باشد باید درمان ضد لک موضعی استفاده نمایید ولی اگر ماکولار امیلوییدوز باشد لازم است که درمان طولانی تر و جدی تری داشته باشید. [1401-07-06]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست

تلفن : 91620100 - 031

جوانسازی پوست دست با کربوکسی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

پیشگیری از واریس

لیفت ابرو با تزریق بوتاکس

نرم کننده مو چه تأثیری بر روی موها دارد؟

زاویه سازی صورت با تزریق ژل

شخصیت مرزی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

ترکیبات مزوتراپی صورت کدامند؟

آسم و تغذیه