سلام آقای دکتر.من تازه با سایت شما آشنا شدم و از سایتتون خوشم اومده و از استان گیلان مزاحمتون میشم.یه سوال داشتم:صورت مادرم یه سالی میشه زگیل زده،‌اول کم بود یه مدت واسه فریز کردن رفت ولی نتیجه نگرفت الانم پیش یه دکتر دیگه میره البته با لیزر درمانی،ولی تو هربار که لیزر میکنه،اونایی که از بین میرن از کنارشون یکی دیگه درمیاد.قبل از لیزر خوب بود ولی بعد لیزر هرچه میسوزونه رشدش دو برابر میشه.البته تو هر بار دکترش روی زگیل هاش سوزن میزنه.خواستم بدونم راه درمان دیگه ای بجز این راه ها هست یا نه؟چون یکی از کاربران تو سایت دیگه گفته بود که شما با یه سوزنی سلولشو از بین میبرین. با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

تزریق بلومایسین است که اغلب برای درمان زگیل کف پا کاربرد دارد [1401-03-25]

پاسخ سوال پزشکیزگیل بیماریهای پوستی

تلفن : 91620100 - 031

برای مبارزه با عفونت های قارچی چه باید کرد؟

مراحل کاشت سبیل و ریش

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

علت فرورفتگی نوک سینه و روش های تشخیص و درمان آن

ليزر فركشنال چیست ؟

سندروم کولون تحریک پذیر

پورت گذاری و کاربرد آن در شیمی درمانی برای مبتلایان به سرطان پستان

حرکات و تمرینات ورزشی مناسب درمان خار پاشنه

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رفع خطوط پنجه کلاغی دور چشم با تزریق بوتاکس

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]