سـوال : با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر : لطفا میشه راهنمایی کنید که چه غذاها یا داروهای گیاهی برای افزایش باروری مردان خوبه؟ و لطفا بگید خوردن کدوم غذاها باروری مردان رو کاهش میده؟ با تشکر

دکتر عنایت الله ایزدی :

مصرف غذاهای تازه - سبزیجات ومیوه های تازه خصوصا میوه های قرمز رنگ( گیلاس - فلفل قرمز -گوجه) - مغزجات مثل گردو ...- خرما - عسل - دنبلان - کنجد - زنجبیل - سمنو - جوانه ی غلات ( گندم یا نخود...) شکلات تیره( حاوی آل آرژینین است )- صدف دریائی ( حاوی روی است )- موز و اسفناج( حاوی بروملین هستند ) - مارچوبه - سیر - خرنوب -زالزالک -کدو تنبل- ویتامینها - زندگی بدون استرس - شاد زیستن - انجام ورزشهای نشاط انگیز مثل شنا و کوهنوردی و استنشاق هوای تازه مفید ند . پاسخ قسمت دوم سوال ،جای دیگر داده شده است . [1398-11-23]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : اصفهان ، خ شمس آبادی ، روبروی بیمارستان سینا ، اول کوچه 32
تلفن : 32363136 - 031

بهترین مارک های بوتاکس در ایران

نکاتی که باید پیش از جراحی زیبایی پلک یا بلفاروپلاستی بدانید

درماپن، روشی موثر برای درمان بسیاری از مشکلات پوستی

واژه نامه جنسی باروری قسمت اول از الف تا س

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

هایفوتراپی معجزه جوانسازی و لیفت صورت

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان شکستگی لگن در سالمندان و جوانان

موها و سلامتی

درباره قرص راکوتان برای درمان آکنه چه میدانید؟

ورزش و افزايش وزن