سلام من 33 ساله هستم وقسمت وسط ابروهام دوتا خط قرمز افتاده بود به دکتر مراجعه کردم گفتن برای جلوگیری از عمیق شدن خط اخم بوتاکس کنید وخودشون تزریق بوتاکس رو برام انجام دادند. بعد از اون وقتی می خندم پوست زیر چشام جمع میشه وبه شکل خط عمیقی درمیاد که خیلی لبخندم رو زشت کرده دوباره که مراجعه کردم گفتند بعد از سه هفته باید ترمیم بشه ترمیم انجام شد ولی تغییری صورت نگرفته میخواستم بدونم دلیلش چیه؟وآیا دوباره میشه ترمیم انجام بشه؟همچنین اگه کلا اثر بوتاکس از بین بره مشکل جمع شدن پوست زیر چشمم حل میشه یا نه؟ با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر فقط خط اخم تزریق شده است چروکهای زیر چشم شما بیشتر نشده بلکه فقط توجه شما به آن بیشتر شده است به نظر من ترمیم نمیخواهد و بعد از ۶ ماه همه چیز عادی میشود [1401-01-25]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس خط اخم جوانسازی دور چشم

تلفن : 91620100 - 031

عوارض و مراقبت های بعد از جراحی فلپ پستان

فانتزی های جنسی غیرعادی و نادر در مردان و زنان

آیا مزوتراپی در درمان ریزش مو موثر است؟

روشهای جدید لیزری در درمان ملاسما (لک های پوست صورت)

مراقبت های پوستی که به شادابی شما کمک میکند

درباره ام آر آی مغز بیشتر بدانید

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

تاب آوری ویژگی افراد موفق

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

كاشت لنز داخل چشمی با جراحی کاتاراکت

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]