من در سن 17 تا 18 سالگی اندکی ریزش موی سر داشتم که به پزشک مراجعه کردم و ماینوکسیدل و فیناستراید مصرف کردم اما به خاطر شدید نبودن ریزش و ترس از عوارض فیناستراید را یک سال بعد رها کردم و ماینوکسیدل را نا منظم استفاده می کنم. الان 22 سال دارم و ریزش موها جدی شده اما هنوز مو های صورتم کامل نشده و کم تراکم در برخی نواحی است و همین موهای کم هم در این یکی دو سال در امده است. آیا این از عوارض مصرف فیناستراید بوده؟ آیا اکنون میتوانم به طور جدی درمان با فیناستراید را شروع کنم و این بر رویش موی صورت اثر دارد؟ آیا مصرف فیناستراید در 18 و 19 سالگی که زمان رویش موهای صوذت است اشتباه نبوده ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ارتباطی با مصرف قرص فیناستراید ندارد. میتوانید درمان را شروع کنید [1401-04-02]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

خال اپی درمال چیست؟

رفع و درمان اسکار و جای سوختگی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

ژنها ، مغز و اراده

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

لایه برداری پوست و هر آنچه باید درباره آن بدانید

درباره دکتر آناهیتا شاهین گهر

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

تفاوت آر اف فرکشنال و لیزر برای جوانسازی دور چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

هیچ وقت هیچ چیزوهیچ کس رابی جواب نگذار

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

آیا کیست چشم خطرناک است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]