سلام خانم دکترمن 30سالمه -طبق ازمایشات دکترم گفت آنتی مولرین (ذخیره تخمدانی) صفرهست؟میخواستم بدونم آیابااین وضعیت من هیچوقت بطورطبیعی باردارنمیشم؟؟؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، انتی مولرین یکی از تستهای تشخیصی برای ذخیره تخمدانی است مقادیر اینهبین و نیز ذخیره فولیکولی تخمدان در سونوگرافی و fsh نیز اهمیت دارند. براساس همه این موارد می توان به یک نتیجه کلی رسید. بنابراین ناامید نباشید و به حرفهای پزشکتان با دقت توجه گنید. [1401-07-18]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

مراقبت های قبل و بعد، هزینه و عوارض عمل جراحی بینی غضروفی

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

انواع درد

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ورزشهای مفید و مضر برای مفصل لگن

وقتی شنوایی نرمال دیگر نرمال نیست

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

علت و درمان بی اختیاری ادراری در زنان

شروع انتی کواگولانت پروفیلاکسی در کودکان بستری مبتلا به کوید

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

فیبرومیالژیا (درد منتشر عضلانی اسکلتی) چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

افزایش موفقیت آی وی اف

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

ایزوترتینوئین شمشیر دو لبه

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]