سلام من 24 سالمه از اول اردیبهشت هنگام اجابت مزاج در مقعد اجساس سوزش میکردم پیش یک دکتر رفتم گفتن قارجه پیش یک دکتر دیگه رفتم گفتن شقاقه الان سوزش برطرف شده اما اون قسمتی که گوشت اصافه اورده که به سمت مجاری ادراریه درد میکنه علت چیه خواهش میکنم راهنماییم کنید؟ الان اول شهریوره و هنوز مشکلم برطرف نشده

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

با سلام و تاخیر از پوزش- بیشتر شقاق مطرح است و این گوشت اضافه بر طرف نمی شود. [1401-06-22]

پاسخ سوال پزشکیشقاق

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

جوانسازی پوست با شکلهای مختلف انرژی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

گوشت اضافه بعد از عمل زیبایی پلک

روشهای تخلیه ژل پاژ

تاثیرات لیزر پلاسما بر روی مهره های مجاور دیسک و صفحات غضروفی

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

دلایل رادیکلوپاتی گردن

خواب و مراحل آن

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

تشخیص فتق کشاله ران یا هرنی اینگوینال با سونوگرافی

علت و علائم انحراف زانو به سمت داخل چیست؟

سنگ شکن کلیه با لیزر چگونه است و چقدر طول میکشد؟