سوال :

با سلام خدمت جناب اقای دکتر حسن زاده از شهرستان بوکان تماس میگیرم دختری دارم 10 ساله حدود یک سال قبل دور چشمهاش ودو طرف کمرش لک سفید پیدا شد از کرم elidel برای دور چشم و protopic برای قسمتهای دیگر استفاده کردیم که خوشبختانه لک دور چشم برطرف شده ولی لک دور کمر نه تنها برطرف نشده بلکه آرنج ، زانو و قوزک پاهاش نیز در گیر شده پس از چند بار مراجعه به پزشک و تمدید دارو فتوگرافی را پیشنهاد نمودند . باتوجه به پایین بودن سن دخترم و روشنی زیاد پوست آیا فتوگرافی عوارض ندارد ، در صورت نداشتن عوارض با توجه به اینکه بوکان مرکز فتوگرافی ندارد ودوره درمان هم طولانی است نزدیکترین مرکز کجاست ؟ با تشکر


دکتر جمال الدین حسن زاده :

فوتو تراپی جز درمانهای ویتیلیگو هست. اما بکار بردن آن ملاحضات خاص خود رادارد. از جمله بایستی به سن وسعت ضایعات محل ضایعات و دسترسی به فوتوتراپی توجه داشت. ضمن اینکه نباید به این روش هم به عنوان یک روش درمان قطعی نگاه کرد. به طور کلی به تظرم برای دختر شما انتخاب مناسبی نیست. البته فوتو تراپی با استفاده از نور خورشید هم در منزل قابل انجام است . شما میتونید با نظر متخصص پوست فوتوتراپی موضعی در منزل رو انجام دهید. [1401-05-12]


پاسخ سوال پزشکیلک و پیس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

اگر به شانه درد مبتلا هستید این مطلب را بخوانید

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

لکه های رنگارنگ دور گردن و سر شانه

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

ورم پا و مسافرت

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مشكلات پوستی همراه با مصرف کورتون

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

تخم مرغ چند عدد در هفته مجاز است ؟

پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

نکاتی در مورد مصرف مغزها و سن شروع آن در کودکان

شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

سم زدایی بدن از فلزات سنگین

شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]

آسیب عصب سیاتیک

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علائم وجود توده پستان چیست؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]

علت ریزش مو بعد از کاهش وزن چیست؟

شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]