سلام اقای دکتر این اخرین سوال من در این سایت تا حالا همه سوالام رو جواب دادین خیلی ممنون من هجده سال و 4ماه دارم جلوی موهام کم کم پشت شده بود الان تقریبا سه مای میشه ماینوکسیدیل میزنم تراکم موهام بهتر شده ولی منطه درگیر کم پشتی بیشتر شده بحرحال بهم گفتن استفاده نکن چون سخته هر روزی دوبار تا همیشه و... الان اگه قطع کنم اول ریزش موهام رو چکار کنم دوم با کم پشتی موهام چکار کنم یعنی واقعا الان بزرگترین معضل زندگی من شده لطفا کاملا راهنماییم کنید با تشک

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر قطع کنید شاید با مصرف یک تونیک کنار آن این ریزش کمتر شود ولی به هرحال درمانی به جز مصرف ماینوکسیدیل برای ریزش ارثی نیست [1401-03-29]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

هیرسوتیسم ( پرمویی در خانمها )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

گرافی انحراف زانو چیست؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

سردرد بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

چطور زگیل تناسلی را درمان کنیم ؟

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

بیماری پیسی چیست چه علائمی دارد و چگونه درمان میشود؟

رفع افتادگی پلک با بوتاکس چگونه است؟

سردرد ـ قسمت اول