با سلام.لطفا راهنمایی کنید.من حدود یک ساله بیشتر از روزاسه ای که گرفتم میگذره ولی چون دیر متوجه شدم تمام صورت وگردن و حتی گوش رو هم درگیر کردو قرمز شد با مویرگها الان یکساله بیشتر ژل مترونیدازول استفاده میکنم.تقریبا قزمزی ثابت شده .میخوام لیزر پی دی ال کنم ایا موثره هم برا صورت هم گردن و گوش؟و یه جای مطمئن با دکترای مجرب معرفی کنید.سپاسگزارم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

لیزرهای عروقی مانند پی دی ال در درمان آکنه روزاسه و قرمزی اون کاربرد دارند. [1401-03-31]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

عملکرد پروتئین وی در ورزشکاران قسمت 1

درد جلو پا سزاموئیدیت

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

فیزیوتراپی ریه در منزل به چه دلیل انجام میشود؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

درمان رزاسه

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق ژل برای چه کسانی مناسب است و برای چه کسانی نامناسب است؟

در مورد سرطان بیشتر بدانید

آیا انجام سونوگرافی داپلر در بارداری ضروری است؟

مراقبت های بعد از جراحی فک و دندان

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

سونوگرافی از طریق واژن

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]