سلام خسته نباشید بیمار خودتون هستم 5 روز پیش لیزر کک و مک انجام دادم توی این 5 روز اصلا بیرون نرفتم و دایما یک لایه کرم ترمیم کننده و ضد افتاب روی محل لیزر شده مالیدم از امروز بعضی از دلمه ها نرم شده و از پوستم جدا شد و جای ان کمی قرمز است طبیعی است؟؟ مراقبت خاصی لازم ندارد؟ و سوال دیگه این که من در قسمت چانه جای جوش برنگ قهوه ای دارم ایا لیزر را پیشنهاد میکنین؟ هزینه ان چقدر است؟ از لطف شما متشکر و سپاسگذارم...

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

قرمزی مختصر طبیعی است. کرم ترمیم را ادامه بدهید. باید برای لک چانه معاینه شود به احتمال زیاد لیزر موثر است [1401-10-21]

پاسخ سوال پزشکیکک مک

تلفن : 91620100 - 031

بوتاکس اولی ها بدانند

پاسخ به سوالات خوانندگان در مورد دیسک کمر و سیاتیک

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تأثیر غذاها در پیشگیری از پیری پوست

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

روشهای موفق غذا دادن به کودکان

دلایل ورم بعد از تزریق ژل و نحوه درمان آن

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت ششم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

فلج خواب چیست

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

با فرزند نوجوانم چگونه برخورد کنم ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]