سلام.من پسری 26 ساله هستم.در سه سال وزنم رو از 117 کیلو به 65 رسوندم .الان یک سوم سایز قبل رو دارم اما پوستم شل و افتاده ست.متاسفانه اگر ورزش و تغزیه فیتنس رو رها کنم به روز اول برمی گردم .سوالم اینه ایا روش لیپولیز و رادیوفرکونسی می تونه مشکل شلی و فیزیک من رو حل کنه ؟ ایا این درمان دایمی هست؟عوارض سوختگی و خونریزی ندارن؟ با تشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

رادیوفرکونسی کمک کننده است و عوارض چندانی ندارد [1401-03-06]

پاسخ سوال پزشکیآر اف فرکشنال لاغری

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

شوره سر

درمان چاقی کودکان و نوجوانان

آیا مزوتراپی روش مؤثری برای درمان لک صورت است؟

کمپرس سرد یا گرم، کدام برای درد شما مناسب تر است؟

عفونت کلیه چه علائم و عوارضی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آموزش مسایل جنسی به کودکان

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

ترمیم پرینه ( پرینورافی ) قسمت دوم

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

مراقبت های پس از جراحی اپی کانتوپلاستی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

لوپوس چیست