سلام. تورو خدا بخشيد زياد سوال ميكنم جواب بديد قول ميدم اخرين سوالم باشه. ماينوكسيديل كه مصرف ميكنم با اينكه دو روز يه بار حموم ميرم واز هد شولدر استفاده ميكنم باز قسمت هايي از پوست كه ماينوكسيديل استفاده ميكنم لايه هاي نازكي روشون ايجاد ميشه كه در واقع همون ماينوكسيديله كه خشك شده و روي پوست لايه درست ميكنه(نميدونم شوره است يا پوسته اندازي) ايا اين طبيعي است و به دليل خوب نشستن پوست سرم است(2 دقيقه خيلي اروم ماسا‍ ميدم) يا پوست من حساسيت داره؟ بايد چيكار كنم اون قسمتها الان خيلي كم پشت شده؟ با درود فراوان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا محلول ماینوکسیدیل به صورت یک لایه روی پوست سر میماند. بدلیل نشستن پوست سر نیست. [1401-04-02]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

رطوبت پوست

تاثیر دگزامتازون در زمان قطع عصب سیاتیک

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

عفونت واژن در دختران

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

مشکلات ایجاد شده برای ناخنها

آیا اختلال نعوظ درمان قطعی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

۶ توصیه برای مسافرت بدون درد

نقش رزوراترول در ورزشکاران

سوالات شایع در مورد ضدآفتاب ها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

هر آنچه که در مورد اچ پیلوری نمیدانید