من مردی 43 ساله هستم چندی پیش به خاطر به وجود آمدن جوش و قرمز شدن پوست در ناحیه صورتم به خدمتتان آمدم و یک نوع کپسول و کرم در یافت کردم و فرمودید که از آثار میان سالی است و بعد از مصرف قرص و پماد صورتم رو به بهبودی رفت اما پس از مصرف نکردن داروها صورتم دوباره در حال بازگشت به همان صورت می باشد

دکتر جمال الدین حسن زاده :

روزاسه از بيماريهاي شايع پوستي است . اين بيماري افراد ميانسال را بيشتر گرفتار ميكند .ودر زنان بيشتر از مردان ديده ميشود اما شدت بيماري معمولادر مردان بيشتر از زنان است.در اين بيماري ابتدا پوست صورت مخصوصا بيني و قسمتهاي مركزي صورت دچار قرمزي ميشود.با پيشرفت بيماري ممكن است رگهاي پوستي اتساغ پيدا كنند و در ظاهر مشخص باشند.به مرور زمان پوست دچار جوشهاي قرمز وگاهاچركي ميگردد.در مراحل شديد تر كه معمولادر مردان ظاهر ميشود پوست بيني ضخيم وحالت پوست پرتقالي به خود ميگيرد.اكثر افراد به انواع خفيف روزاسه يعني حالتي كه پوست صورت فقط دچار قرمزي ميشود مبتلا ميگردند.علت دقيق ايجاد اين حالت مشخص نيست اما بعضي از عوامل باعث تشديد آن ميشوند اين عوامل شامل نور آفتاب ،غذاهاي ادويه دار،غذاهاي خيلي داغ وخيلي سرد،نوشابه هاي الكلي، چاي وقهوه هستند.سير اين بيماري طولاني مدت است ودر موارد خفيف با استفاده منظم از ضد آفتاب و پرهيز از عوامل تشديد كننده بيماري كنترل ميشود اما موارد شديد بيماري ممكن است بيمار براي مدتهاي چند ماهه نياز به مصرف دارو داشته باشد.بعضی کرمها و پمادهای کورتونی مانند بتامتازون ،کلوبتازول، فلوسینولون و تریامسینولون باعث بدتر شدن اینحالت میشوند. [1401-03-06]

پاسخ سوال پزشکیآکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

بلند کردن اجسام سنگین به روش صحیح

سرطان پوست

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

هیدروسل چیست و چگونه تشخیص داده میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

روشهای از بین بردن موهای زائد با الکترولیز

عفونت قارچی پوست پا

سندرم دات یا ترس از دست رفتن مایع منی چیست؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

خار پاشنه و درمان آن با روش های طب فیزیکی

چند درصد ژل لب پس از تزریق جذب میشود؟

بارگیری کربوهیدرات