با عرض سلام آقای دکتر من 3 سال پیش 1 عدد زگیل پشت دستم به وجود امد من از قطره ی اسید کوردیون استفاده کردم و زگیلم از بین رفت اما بعد از 3 ماه دوباره عود کرد و الان 9 تا زگیل پشت دستم دارم می خواهم بدانم لیزر بهتر است یا سرمادرمانی؟چه مدت طول می کشد زگیل ها از بین برود؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

معمولا برای درمان زگیلهای متعدد از سرما درمانی استفاده میشه و در موارد کمی از لیزر [1401-03-05]

پاسخ سوال پزشکیزگیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

اثرات ضد بارداری شیردهی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آیا آرتروز زانو قابل درمان است؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سنگ حالب چیست و چگونه بوجود می آید؟

خونریزی از لثه

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

کاشت مو به روش fut در اصفهان

کاربرد، عوارض و نحوه استفاده از دستگاه هولتر قلب

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

کاشت مو چیست و چگونه انجام می شود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

علت برگشت موهای زائد بعد از لیزر چیست؟

پی آر پی (PRP) مو چیست؟