با سلام وخسته نباشيد من تحت رژيم پسر دار شدن هستم ودو سوال از خدمتتان دارم 1-اگر فوليكول غالب در تخمدان راست20 تا 24 ميليمتر باشد چه مدتي وقت داريم يراي عمليات ... 2- اگرتخمك گذاري(فوليكول غالب )در تخمدان چپ باشد باز براي عمليات بايد به سمت راست بود ياچپ از اينكه براي پاسخ دادن به سوالات ما وقت مي گذاريد با تشكر فراوان

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی حدود 12 ساعت پس از تخمک گذاری شانس بارداری حداکثر است. 2- روش آمیزش ربطی به تخمک گذاری از تخمدان راست و یا چپ ندارد. بلکه آمیزش باید سطحی نباشد. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

شب ادراري در کودکان - قسمت اول - علل و تشخیص

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تاندونیت یا التهاب تاندون چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

11 سوال در ارتباط با پلاسما تراپی

نکاتی برای مراقبت از پوست

علائم و درمان نرمی غضروف کشکک زانو یا کندرومالاسی

درمان ديسك گردن با ليزر

بهترین راه کنترل چاقی

روش های پیوند مو