اگرازکرم منوبنزن برای سفیدکردن پوست سالم وتیره ستفاده بشه پوست بدن منظوره چه مشکلاتی داره( قسمت هایی که درمعرض افتاب نباشه)ایامشکل حادپوستی ایجادمیکنه یاایاامکان داره فقط رویک قسمت اثرش بیشترباشه اگه میشه درموردمکانیسم اثرش توضیح بدین ممنون دکتر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

این کرم تنها در بیماران مبتلا به بیماری ویتیلیگو یا برص کاربرد دارد و در سایر افراد استفاده از آن ممنوع است. [1401-03-23]

پاسخ سوال پزشکیلک و پیس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

معایب، مزایا، عوارض و نحوه تزریق ژل لب

کلسیفیکاسیون پستان چیست و چگونه درمان می شود ؟

درمان آفت دهانی

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

ساب سیژن یا زیر تراشی بخش دوم

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

و طب سوزنیWHO

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

با جوش چرکی و دردناک زیرپوستی چه کنیم؟

نکاتی درباره چین و چروک صورت

درمان افتادگی پلک با بوتاکس

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

کربوکسی تراپی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]