با سلام... من 22 ساله هستم و 3 سال است که ازدواج کرده ام حدود 2 ماه است که مرتب ال دی می خورم این ماه بسته 21 را تمام کردم و فردای ان نزدیکی داشتم وامیزش انجام شد 2روز است پریود نشدم لطفا راهنمائیم کنید!نمی خواهم حامله شوم!!!

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در صورتی که قرص های پیشگیری از بارداری را مرتب استفاده کرده اید در فاصله استراحت بین دو بسته نیز نباید نگران بارداری باشید. با این حال در صورتی که پریودتان بیش از 1 هفته عقب افتاد به پزشک یا مامایتان مراجعه کنید. [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

سونوتراپی چیست؟

روز تقلب در رژیم

مروری بر بیماری های اربیت

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

چرا سونوگرافی جنین لازم است ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

در فصل پائیز چگونه از پوست خود مراقبت نماییم

رابطه سردرد و مفصل فکی

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

عادت هایی که به پوست آسیب می رساند

نقش نارگیل در تغذیه ورزشکاران

اپیدیدیمیت چیست؟