سلام اقای دکتر.من الان دقیقا سه ماهه که داکوتان مصرف میکنم ولی فقط 20 درصد از جوشهامو از بین برده و هنوز با خوردن یه دونه تخم مرغ یا حتی استفاده از ضد افتاب فاقد چربی جوشهام ملتهب میشن و صورتمم خیلی چربه... بهتر بگم هر دارویی که باعث پوست پوست شدن پوست میشه باعث زیاد شدن جوشهای من و بر امدگی اونها میشه ممنونم اگر بگید من باید چیکار کنم به گمانم پوستم حساس شده چون من قبلا خیلی از این صابون های لایه بردار استفاده میکردم که باعث پوست پوست شدن شدید پوستم میشد ولی صورتم را صاف میکرد ولی الان نتیجه ی همون صابون ها بر عکس شده است

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در کنار دکوتان زیر نظر پزشکتان داروهای موضعی هم مصرف نمایید [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

آب درمانی برای دردهای مفصلی و عضلانی

تزریق چربی به صورت چقدر ماندگاری دارد؟

علت رشد بی رویه سلول های بدن در سرطان چیست؟

عشق لازم است اما كافي نيست.

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

رژیم لاغری همراه با پوستی شاداب

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

آرتروز زانو یا ساییدگی مفصل زانو چیست؟

علت خشکی پوست با شروع سرما و درمان آن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

فانتزی های جنسی غیرعادی و نادر در مردان و زنان

تاثیر تزریق فیلر ژوویدرم در لیفت و جوانسازی صورت