سلام آقای دکتر من مدت زیادی است که از ماینوکسیدیل و فیناستراید به همراه مولتی ویتامین مینرال استفاده می کنم.هر از چند گاهی با اینکه تغییری در میزان و دفعات استفاده از داروها رخ نداده و مثل قبل می باشد گویی بدن به دارو مقاوم شده موهایم ریزش پیدا می کند.البته مواقعی که مشغله ام بیشتر است هم این ریزش اتفاق می افتد.به نظر شما مشکل چیست؟با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

نوسانات ریزش در طی مصرف دارو طبیعی است ولی اگر فقط ریزش است و به حالت معمول برگشت نمیکند بررسی لازم دارد [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

بهترین و موثرترین داروهای درمان کمردرد

عکس برداری رنگی از رحم یا هیستروسالپنگوگرافی چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

خوراکیهای مفید برای سلامت پوست

تشخیص و درمان بیماری های پا

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تغذیه و رژیم غذایی برای رفع و درمان خستگی

تزریق ژل یا چربی برای خط خنده

درمان مویرگهای کنار بینی با لیزر

بررسی علت اختلال كلامی و مهارت ارتباطی كودک

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

خال اپی درمال چیست؟