باسلام و خسته نياشيد.. قبلا سوالاتي از شما پرسيدم.با كد پيگيري23124135 شما گفته بوديد كه اول بايد علت ريزش مو مشخص شود. با مشورت با پزشك . وداشتن موهاي زائد دكتر گفت كه علت هورموني است. با توجه با اين علت ميشه راهنماييم كنيد كه الان با چيكار كنم.؟1-جلوگيري ازريزش مو 2-رويش مو 3-از بين رفتن چربي مو 4-ضخيم تر شدن تارهاي سرم 5-از بين رفتن موهاي زائد روي سينه ام 6-مدت 1هفته است كه سرم با خارش هم مواجه شده ام.اگه كمكم كنيد لطف بزرگي كرده ايد.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

1-4 اول درمان مشکل هورمونی و همراه آن داورهای تقویت مو 5- لیزر موی زاید 6 همان درمان هورمونی [1401-09-06]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو لیزر موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

بفرمایید داخل چربی حاضر است

علت حواس پرتی دانش آموزان و راه های افزایش دقت

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

بیماری آرگیریا چیست و چگونه درمان میشود؟

عوارض جراحی لیفت شقیقه را بهتر بشناسیم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آیا بیوفیدبک در درمان خار پاشنه موثر است؟

درمانهای طب فیزیکی و توانبخشی در دیابت

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علائم کاهش میل جنسی در آقایان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

سوالات جراحی پلک