سلام من 21 سالمه ودخترم تارموهام نازک وموهای کم پشتی دارم ارثیم هست میخواستم بدونم برای پرپشت شدن وضخیم شدن موهام چیکار باید کنم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

اگه ریزش موتون ارثیه درمانش طولانیه و نیاز به مصرف داروهای خاص و با در نظر گرفتن شرایط شما داره. البته باید سایر علل ریزش مو هم ابتدا در شما بررسی بشه. پیشنهاد میکنم به متخصص پوست مراجعه فرمایید [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

RF Fractional و سوالات متداول

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

پلاسما جت برای از بین بردن لک صورت

عوارض لیزر ناحیه تناسلی

ویتامین های دوستدار پوست شما

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

مکمل زینک

همه چیز در مورد هیستروسالپنگوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

سلامت ستون فقرات خود را حفظ كنيد

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

می خواهم روانکاوی بشوم

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

دنیای میوه های تابستانی