سلام و خسته نباشید دکتر من پسری 22 ساله هستم که دو سالی هست موهام از شقیقه یکم عقب رفته. من تا 4ماه پیش موهای ضخیمی داشتم. حدود 5ماه پیش بنده بدن سازی میرفتم و حدود 1ماه از 110 قرص استرودید استفاده کردم و دقیقا بغد از ماه رمضان که روزه هم کرفتم دیدم موهام نازک شدن خیلی و 1-2 ماه بعد شروع کردن به ریزش که انتهاشون ی دونه سفید رنک بود و ازمایش دادم که تستسترون بالای حدنرمال بود.البته من 13کیلو وزن کرفتم و بعد ماه رمضون کم کردم. 1-ایا نازکی مو از استروئید بوده؟ 2-افزایش تستسترون بعد 6ماه از استروئیده؟ 3-ایا موهام رفتن فاز تلوژن و برمیکردن؟چهپیشنهادی دارین؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

مصرف داروهای هورمونی مورد استفاده در دوپینگ در کنار عوارض متعدد میتونه موجب ریزش مو نیز بشه. پیشنهاد میکنم زیاد دنبال درمان موهاتون نباشید به جای اون توع نگاهتون رو به مقوله سلامت و ورزش تغییر بدید و دیگه این اشتباهات رو تکرار نکنید. [1401-06-23]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

معرفی روشهای کاشت موی FIT و FUT

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

افتادگی پا در اثر آسیب عصب پرونئال

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آرتروز مفاصل چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رفع چروک اطراف چشم یا خطوط پنجه کلاغی

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

سونوگرافی ان تی چیست ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

پیلینگ کربن با لیزر کیوسوئیچ

سندروم عضلانی شانه درد

علائم و درمان سکته مغزی

تغذیه و بیماری های دهان و دندان ( قسمت دوم)