سلام دختري 24 ساله هستم يك نوبت هست كه براي گردنم ليزر كردم دكتر مي گويد اگر دربيايد تا يك ماه ديگريعني مرحله دوم است شما بايد تيغ استفاده كني من اگر بند يا موچين بزنم تايك تا دو هفته قبل از ليزر دوم ايا اشكالي دارد چون اگر تيغ بزنم باز همون روال قبل ميشود ببخشيد ناراحتتان نكنم منظوري ندارم ولي اين دكتر فقط اين تيغ را مي گويد بزنيد براي پول زياد گرفتن است يا براي ليزر اين را بايد انجام بدهم ممنونم به ميلم بفرستيد

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر پزشکتان میگوید تیغ استفاده نمایید برای این است که ریشه مو سالم بماند و لیزر موهای زائد حداکثر اثر را داشته باشد [1401-10-25]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

سونوگرافی تیروئید چه زمانی انجام میشود؟

آیا می توان در دوران جنینی سندروم داون را تشخیص داد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

جدیدترین درمان کک مک

آرایش سالم

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

جراحی انکوپلاستی سینه چیست؟

آيا نگران سلامتی دستگاه تناسلی خود هستيد؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

پیرگوشی چیست؟ -قسمت اول

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

چرا جوش میزنیم؟