سلام. من از نقعد یک رابطه داشتم . باکره هستم . آبش توی مقعدم ریخته شد . وقتی خواستم از روش بلند بشم (اون خوابیده بود و من نشسته) آبش از مقعدم به اندازه یک قطره چکید که من نمیدونم به واژنم رسیده یا نه . من پاکش کردم و چند دیقه بعد شستشو دادم . 7 ساعت بهد هم یک قرص لونژیل و 12 ساعت بعدی یکی دیگه خوردم . الان 4 روز از انجام نزدیکیم میگذره . هنوز خونروزی نداشتم . دقیقا فردا ساعت 7 از آخرین قرصی که خوردم 3 روز میگذره . کمکم کنید تو رو خدا بگید احتمال بارداریم چقده و اگه شدم چیکار باید بکنم ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی پس ز مصرف قرصهای اورژانس تا 1 هفته وقت دارید که خونریزی داشته باشید در صورت گذشت بیش از این مدت حتما آزمایش خون بارداری بدهید [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

سونوگرافی داپلر رحم و ضمائم چه چیزی را نشان میدهد

درمان افتادگی سینه

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آیا جای جوش از بین می رود؟

کاشت ناخن چه آسیبها و عوارضی دارد؟

چند توصیه برای بیماران مبتلا به پسوریازیس

آیا سرطان کلیه برگشت پذیر است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بهداشت جنسی در بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

بیماری فیبروکیستیک پستان چیست؟

جراحی ها و تزریقات جوانسازی و زیبایی صورت

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]