سلام.آقای دکتر من آکنه های شدیدی از نوع کیستی روی صورتم میزدم.بعد از اینکه به دکتر مراجعه کردم قرص روآکوتان تجویز کرد.من به مدت 6 ماه مصرف کردم و الان هیچ جوشی ندارم ولی جای بعضی از جوش ها به صورت فرورفتگی بر روی صورتم باقیمانده.خواستم بپرسم که میتوانم برای درمان جای جوش ها لیزر کنم.در ضمن آخرین قرص روآکوتان را 3 ماه پیش مصرف کردم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله از نظر کتابی باید فاصله ۶ ماهه باشد ولی ۳ ماه هم مشکلی ندارد [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

معرفی فیلر ژوویدرم Juvederm

مکمل bcaaچیست؟

پس از بلفاروپلاستی پلک بالایی منتظر چه نتایجی باشیم؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

علائم و درمان آرنج گلف بازان یا گلف البو

علت ادرار سفید رنگ در مردان چیست؟

درباره تغییر و اصلاح سبک زندگی بیشتر بدانید

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

هفت نکته برای حداکثر اثر درمان ضد آکنه ( جوش صورت )

فشار خون بالا و آسیب های چشمی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

تغییر رنگ پوست بعد از لیزر موهای زائد

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]