با عرض سلام و خسته نباشید دیشب با نامزدم سکس داشتم و بکارتش رو برداشتم خونریزی بسیار زیادی داشت (البته روز قبلش دوره پریودیش تمام شده بود) و تا صبح هم چند قطره خون مشاهده کرد و هنوز ادامه دارد سوالام این است که: 1- آیا مقدار خونریزی تا این حد طبیعی است ؟ 2- آیا با ترشحات پیش آب منی احتمال بارداری وجود دارد ؟ ممنون میشم بطور کامل و با معرفی مرجع پاسخ من را بدهید

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در برخی موارد خونریزی بیش از حد بکارت می تواند ناشی از پارگی بخشهای پایینی مانند فورشت است. در صورت نگرانی برای معاینه مراجعه کنید . در مورد بارداری با مایع پیش از منی بلی در برخی منابع وجود اسپرم در این مایع تاکید شده ولی احتمال ان بسیار اندک است.برای پیشگیری از یک روش مطمئن استفاده کنید [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

لاغری موضعی با کویتیشن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

نکات کلیدی تغذیه در سفرهای نوروزی

آیا زگیل کف پا خطرناک است؟

درمان و توانبخشی بعد از سکته مغزی

انواع روشهای بازسازی سینه پس از سرطان

چه نکاتی را باید درباره نحوه استفاده از مسواک رعایت کنیم؟

دکتر مسها علیزاده [ متخصص جراحی لثه و ایمپلنت ]

طریقه مصرف، عوارض و تأثیر ماینوکسیدیل

راهکارهای برطرف کردن بوی بد و نامطبوع بدن

مزوتراپی زیر چشم چیست و چگونه انجام میشود؟