با سلام دختری هستم 30 ساله چند سال پیش به خاطر زدن ماسک تمام صورتم تاول زده و یک لایه از صورتم رفتم بعدش پوستم بسیار حساس شده و حدود دو سال هم هست که روی پیشانیم و گونه هایم لک های قهوه ای هس که از گوشه چشم تا چانه ادامه دارد زیر چشمم هم پف دارد آقای دکتر من شهرستانی هستم امکان امدن به مطب شما را ندارم خواش میکنم به من بگویید با این پوست پر لک و تیر و حساس چه کنم چون پوستم بسیار حساس است نمیتوانم هر کرم از بین بردنده لک استفاده کنم واقعا عاجز شدم هر صابونی به صورتم میزنم زود قزمز میشه و خارش دارده خواهش میکنم کمکم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید از کرمهای ضد لک ملایم به مدت طولانی استفاده نمایید شاید میکرو درم هم برای شما مفید باشد [1401-08-08]

پاسخ سوال پزشکیمیکرودرم ابریژن درمان لک

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

کلیه نابجا یا کلیه اکتوپیک؛ علل علائم عوارض و تشخیص

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

چگو نه الکل را ترک کنیم ؟

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

نحوه ی کارکرد دستگاه ماموگرافی

پس از لیزر فرکشنال چه باید کرد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

ایزوترتینویین، آکوتان یا راکوتان

سلامت پوست با مصرف آنتی اکسیدان ها

ریزش مو 2

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

رینوپلاستی بدون عمل جراحی

انگشت ماشه ای و درمان آن با ورزش