سلام وقتتون بخیر من یکی از بیماران شما و ۲۰ ساله هستم . برای دیسک کمر و درد زانو به شما مراجعه کردم بعد از دیدن ام ار ای و نوار اعصاب گفتین که حاد نیست و دارو تجویز کردید اما مدت کوتاهیه پای راست از کشاله ران تا نوک انگشتان بی حس و سنگین و کمی سوزش دارد تحت فشار یا حالتی نیست که خواب برود علت چیست ؟

دکتر علی نقره کار :

باسلام معمولا داروی تجویزی برای یکماه است و به بیمار توصیه میشود موارد خواسته شده را رعایت و بعد از یکماه جهت بررسی سیر بیمار مراجعه کند چون نوار عصب در ان زمان نزدیک به نرمال بود مشکلی نبود ولی الان علایمی که میفرمایید باید بررسی شود حتما بعد از مصرف داروها جهت ادامه درمان و بررسی میزان پاسخدهی به دارو مراجعه شود به کلینیک درد . [1401-01-16]

پاسخ سوال پزشکیدیسک کمر درد زانو

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

دانستنیهای کاشت ابرو

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

پیرگوشی چیست؟ قسمت دوم

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

تکارتراپی روشی موثر برای درمان کمردرد

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سوالات تزریق چربی

بهترین برندهای فیلر کدامند؟

تزریق بوتاکس به ابرو

آیا تعریق شدید قابل درمان است؟

عدم تحمل خوردن شیر و راههای در مان آن

تحریک طناب نخاعی