سلام پشت کمرم در یک نقطه و شما فرض کن یه مهره از کمرم درد میکنه و سیخ میکشه موقعی که چهار زانو و یا در حال بلند کردن چیزی ام

دکتر علی نقره کار :

با سلام دو دلیل متصور است: 1) اسپاسم عضلانی 2) ساییدگی بین مهره ها که با معاینه مشخص میشود. [1400-12-25]

پاسخ سوال پزشکیدرد کمر دپارتمان ستون فقرات

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

اشتغال

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

تاثیر موبایل بر درد گردن

آیا دیسک کمر میتواند باعث فلج شدن پاها شود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

درد مزمن چیست؟

عملکرد دستگاه آنالیز بدن InBody (بادی آنالایزر)

بارداری به روش آی یو آی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

واریس بیضه چیست و آیا واریس بیضه باعث ناباروری می شود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

سونوگرافی های لازم در دوران بارداری

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

اهمیت اسکن آنومالی در زنان باردار

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]