باسلام من دختري 25 ساله هستم پوست صورتم شديدا چربه الان كه صورتموبشورم نيم ساعت بعد چربه چربه توروخدا بهم بگيد بايد چه كار كنم چه راهي جزشستن هست كه اين چربي رو كم كنه يا از بين ببره هر راهي كه باشه انجام ميدم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

دستگاه میکرونیدل آر اف یکی از کارهایی که انجام میدهید این است که غدد سباسه که باعث ایجاد چربی پوست هستند را از بین میبرد. شاید تنها راه به غیر از شستشو همین باشد. [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیمیکرونیدلینگ مراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

اهمیت مراقبتهای صحیح پس از تزریق چربی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

روشهای جراحی و غیر جراحی درمان افتادگی ابرو

آناتومی دستگاه ادراری

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تزریق چربی روشی ماندگار در حوزه زیبایی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

بهترین سن تزریق بوتاکس چند سالگی است؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

علل پتوز یا افتادگی پلک

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

تفاوت زن و مرد

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]