سلام دکتر میشه اگر امکان داره کرمی برای رفع قرمزی بینی معرفی کنید یعنی علاوه بر اینکه قرمزی صورتو برطرف میکنه بشه برای بینی هم استفاده کرد چون من هرزگاهی نواحی از بینیم قرمز میشه حتی اگه تو افتاب هم نرفته باشم در ضمن قبلا هم راکوتان استفاده کردم شاید یکی از دلایلش این باشه ولی درکل قبل از استفاده هم گاهی اوقات قرمز رنگ میشد .ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید علت قرمزی مشخص شود . کرمهای عمومی مثل دایروسیل اون موجود هستند ولی تا علت قرمزی شما مشخص نشود نمیتنوان به اثر آن مطمئن بود. باید معاینه شوید شاید لیزر لازم باشد [1401-08-26]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست

تلفن : 91620100 - 031

علت ایجاد کک و مک روی دست

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

سندروم مثانه دردناک چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تغذیه دانش آموزان

تشخیص زودرس سرطان با انجام تست های غربالگری سرطان

تعداد جلسات مجاز کرایولیپولیز و زمان کاهش سایز

مزایای اوزون تراپی برای مو و پوست سر

آمنیوسنتز Amniocentesis چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

معایب، مزایا و نحوه تزریق ژل لب

برنامه ورزشی اصولی برای کاهش وزن - قسمت دوم