سلام .سال پیش متوجه تغییر رنگ مایع منی خودم شدم که به رنگ چایی شبیه بود. به دکتر عمومی مراجعه کردم و نوعی چرک خشک کن و انجام سونوگرافی تجویز کردند .سونوگرافی پروستات ومثانه و کلیه ها و ... مشکلی را برای این عضوها نشان نمیدادند. بعد از مدتی کم کم رنگ مایع منی ام به شفاف کمی متمایل به سفید و خیلی رقیق و آبکی شد و تا هنوز که یکسال میگذره همینطوریه. در صورتی که قبلا سفید و غلیظ بود. من مجرد هستم. قبل از این مشکل خیلی جنب میشدم (هر سه یا جهار روز یک بار) و تولید مایع منی ام زیاد بود ولی الآن حتی بعد از 25 روز هم مایعی رقیق و شفاف متمایل به سفید و خیلی کم خارج میشودقبل از مشکل گردوی سبز زیاد خوردم.

دکتر محمد رضا قرائتی :

با سلام.تغییرات گاه به گاه رنگ مایع منی در این حد طبیعی است و نیاز به اقدامی ندارد. [1392-10-27]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان،خیابان آمادگاه،کنارمبل آبنوس،ساختمان آژند،بلوک اداری،طبقه سوم،واحد32
تلفن : 32240906 - 031

نقش بروملین در ورزشکاران

جوانسازی و رفع پف زیر چشم با اندولیفت

ارتباط تغذیه با کم خونی ، بیماری های پوستی و تنفسی

رفتارهای نادرست استفاده کردن از صدا

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

آشنایی با رادیولوژی دهان و دندان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

روابط عاطفی موفق چگونه اند ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

هایپرپرولاکتینمی یا پرولاکتین بالا چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

اولین اقدام پس از تشخیص توده پستان بدون سابقه قبلی

نکاتی برای مراقبت از اگزما در کودکان

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]