سلام مجدد بابت لیزرpdl بگم که من چندین ساله پوستم قرمز و مویرگ هتی قرمز داره بعد از سال ها تحمل و دارو درمان یکم بهتر شده ولی خوب میخام یکی دو جلسه لیزر هم کنم که بار اخر دکتر ژل میتروندازول و داکسی سیکلین نوشت یه ده درصد خوب بود ولی لیزر نکرد گفت اول دارو میترسم باز بیام تهران این همه راه باز لیزر نکنه هه... اگر میشه در مورد کبودی بعد لیزر هم یه توضیح.. ممنون میشم روز پدر هم مبارک

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا ۳ روز تا دو هفته باقی میماند و از بین میرود [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

بزرگ شدن طحال یا اسپلنومگالی چه علائمی دارد و چگونه تشخیص داده میشود؟

آلزایمر

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

آیا آدنوزیس پیش زمینه سرطان پستان است؟

کلاژن چیست؟

تحریک طناب نخاعی

آیا امکان شیردهی و بارداری بعد از انجام عمل پروتز سینه وجود دارد؟

درمان ضایعات عروقی واریس با اسکلروتراپی

ناخن جویدن

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

سوراخ كردن گوش در منزل توسط پزشک بدون درد

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]