سلام بهترین راه درمان دیسک گردن وحرکات صحیح فیزیوتراپی مربوط به پیشگیری ازان راتوضیح دهید*نیمادادگر

دکتر علی فرخانی :

بهترین راه درمان دیسک گردن ، فیزیوتراپی اصولی می باشد که مشخصا باید در مراکز درمانی و تحت نظر فیزیوتراپیست مجرب انجام شود. ضمنا ورزش های مربوطه با توجه په شدت ضایعه و مدتی که بیمار دچار عارضه است تجویز می شود. توضیحات شما کافی نمی باشد. در جهت پیشگیری، حفظ قوس نرمال گردنی لازم است. ( یعنی جلوگیری از خم شدن زیاد گردن یا خستگی زیاد عضلات گردنی ) [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیدیسک گردن

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

آیا تزریق بوتاکس برای درمان سردرد و میگرن کارساز است ؟

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

تزریق بوتاکس برای لیفت چشم گربه ای بدون عمل

درمان نقاط ماشه ای یا تریگر پوینت در کلینیک طب فیزیکی دکتر فروغ

تشخیص بیماری های خوش خیم پستان

جوانسازی پوست دست با تزریق چربی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تزریق ژل یا فیلر و سوالات مربوط به آن

درمان بیماری های تنفسی

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

ماکروماستی بهترین درمان برای بزرگی سینه

تشخیص اختلال رحم دو شاخه با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]