سلام دکتر ممنونم از پاسخگویی شما. دکتر گوش و حلق و بینی رفتم و ایشون فقط نمونه برداری اچ پی وی نوشتن. ازمایشگاه اول میگفت ازمایشی وجود نداره که زگیل دهان رو مشخص کنه.اما در اخر نمونه برداری کردن.امروز متوجه شدم قسمت انتهایی زبان و پایین تانسیل هام از همین ضایعات دارم. ضایعات زبانم روشن تر از بافت خود زبان هستن و برجسته نیستن.من هیچ زگیلی روی بدن پارتنرم ندیدم و تا به حال فقط با ایشون رابطه داشتم. جواب ازمایش اگر منفی باشه لازمه بازم نگران باشم؟ یا احتمال خطا وجود داره؟

دکتر امیر منصور شیرانی :

تصویر جدیدتا حدودی کیفیت بهتری دارد و بیشتر شبیه بافتهای لنفاوی تحریکی است تا ضایعات پاپیلوما و بیشتر مشکوک به عفونهای ویروسی باید شد اگر ضایعه نمونه برداری شده باشد با بررسی پاتولوژی می توان وجود عفونت اچ پی وی رانشان داد [1399-07-14]

پاسخ سوال پزشکیگوش بینی زگیل

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان فردوسی ، جنب هتل زهره ، ساختمان عالی ، طبقه سوم ، واحد 9
تلفن : 32207426 - 031

انواع تبخال را بهتر بشناسیم

درمان اگزما دست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

علل عقربک ناخن و راههای درمان آن

چند روز بعد از بوتاکس میشود حمام رفت؟

درمان دیسک کمر با کایروپراکتیک

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بررسی بیماری های زنان با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

مراقبت از پاها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

روشهای مراقبت از پوست صورت

پوست مخملین