با سلام خدمت خانم دکتر. من حدودا 6ماه پیش آزمایش پاپ اسمیر دادم که در قسمت exudate:moderate نوشته شده و بقیه نرمال است. مدتی بعد از آزمایش دچار سوزش شدید و ترشحات بسیار زیاد شدم. به پزشک مراجعه کردم تشخیص عفونت ویک زخم بسیار کوچک داده شد. از همان ماه هر ماه کرم و دارو مصرف کردم. ولی بعد از مصرف دوباره عفونت برمی گردد و پزشک گفته زخم احتیاجی به فریز ندارد. با توجه به اینکه در حال اقدام برای بارداری هستم و انواع دارو ها را تا به حال استفاده کردم، اکنون برای درمان این عفونت مزمن باید چه کار کنم؟ با تشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،با توحه به نتیجه آزمایش احتمالا دجار عفونت وازینال بوده اید. عفونت مزمن در صورت درمان صحیح نیازمند استفاده از کرایو نیست. برای نتیجه گیری بهتر می توانید با نظرپزشکتان از طریق کشت ترشحات و یا پاپ اسمیر عامل بیماری را دقیقا مشخص کرده و داروی مناسب را دریافت کنید پس از درمان برای بارداری اقدام کنید. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیبارداری واژینال

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تزریق ژل یا فیلر هیالورونیک اسید

اگزما ناشی از شستشوی دست در شیوع کرونا

چگونگی مصرف و نحوه عملکرد ضد آفتاب

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

کاهش تمایلات جنسی در خانم ها

رفع غبغب با لیزر اندولیفت

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

تستوسترون پایین در مردان چه علائمی دارد؟

نور آبی در درمان آکنه

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

علائم و تشخیص آرتروز مفصل لگن و ران

فواید و کاربردهای مزونیدلینگ صورت

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]