سلام من چندسری موهای بدن خودمو با تیغ زدم موهای بدنم الان پُرپشت و زخیم شده، چطور میتونم اون رو به حالت اول خودش برگردونم یا از رشدش کم کنم؟؟ سوال دوم: من موهای صورتم (ریش) بصورت کامل در نمیاد یعنی سیبیل و قسمت چانه در میاد اما بغل های صورتم رشد موهاش کمتره چیکارکنم؟؟ ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

فقط میتوانید از لیزر کمک بگیرید. به طور کلی افرادی که ریش و سبیل کم دارند یا رشد آن به تاخیر افتاده است لازم است که به متخصص غدد، کلیه و مجاری ادرار ( اورولوژی ) مراجعه کنند تا ابتدا بررسی هورمونی برای ایشان انجام شود. در صورتی که بررسی ها طبیعی باشد باید به شرایط ارثی افراد توجه کرد. بعضی از افراد به صورت ارثی دیرتر از موعد رشد ریش و سبیل دارند. این افراد بهتر است صبر کنند تا ریش و سبیلشان به صورت طبیعی رشد کند. در صورتی که سابقه ارثی هم ندارید بهتر است از محلول ‫‏مینوکسیدل _5‬% موضعی، صبح و شب 15 قطره و به مدت طولانی استفاده کنید. [1401-01-27]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل تقویت مو افزایش تراکم مو

تلفن : 91620100 - 031

پروتز مصنوعی انگشت پا و دست

رفع افتادگی صورت بدون جراحی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

روش های رادیوگرافی تشخیص سنگ کلیه

کاشت ریش و سبیل به روش FUT چگونه است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

لک سفید روی آلت تناسلی نشانه چیست؟

بارداری و پوکی استخوان

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]

افتادگی ابرو چیست و به چه علت ایجاد میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

دیابت بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درمان حاملگی مول

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]