سلام من امروزسنوگرافی دادم وجوابش pcoنوشته به دکترنشان دادم میگه هیچ مشکلی ندارید ولی من درسایتهای پزشکی زنان خواندم می گویدpcoیعنی نازای ومشکلات وحشتناک دیگه خواهش می کنم راهنمایم کنیدمن خیلی می ترسم منتظرم ممنونم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی نگران نباشید تخمدان پلی کیستیک به معنی نازایی نیست بلکه کارکرد تخمدان ممکن است نسبت به حالت عادی کمی کاهش یابد که با ورزش منظم و کاهش وزن و نیز درصورت نیاز مصرف دارو عوارض آن بسیار کاهش خواهد یافت به مطلب مربوطه در سایت مراجعه کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیپلی کیستیک نازایی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

با بازگشایی مدارس مراقب شیوع شپش سر باشید

تحقیق راجع به تاثیر اولین تجربه ی رابطه ی جنسی در میل جنسی زنان

علت و علائم کاهش بینایی در کودکان

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

پرکاری تیروئید و درمان غذایی

دلایل سفید شدن موها

متوکاربامول دارویی برای کمر درد و گرفتگی عضلات کمر

ماسک های طبیعی برای سلامت پوست

میکرودرم برای چه افرادی مناسب است؟

آلرژی های پوستی