ba salam va ehteram. Aya mookhore darman dare ya hatman bayad moo ra kootah kard? Va baraye taghviate moo va inke mookhore nagire che chizi estefade beshe? mamnoonam

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر مو خوره شده باید حتما کوتاه شود ولی برای پیشگیری میتوان از ماسک مو استفاده کرد در ضمن برس زدن باید به ارامی انجام شود [1401-10-21]

پاسخ سوال پزشکیمو خوره

تلفن : 91620100 - 031

درمان کمر درد، دیسک کمر و سیاتیک در بارداری با طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

لیزر جنسیس چیست؟

ورم حاد معده چیست؟

انواع رادیوگرافی دندان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

عمل پی آر کی (PRK) چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

مراحل آی وی اف

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بعد از کاشت مو چگونه بخوابیم؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

کندرومالاسی یا نرمی کشکک

راکوتان با چه داروهایی تداخل دارد؟