با سلام و خسته نباشید، من پسری 27 ساله هستم که موهای جلوی سرم به شدت خالی شده در حدی که واقعاً اذیت کننده شده برام الان مدت یکماه و نیم میشه که از ماینوکسیدیل 5درصد استفاده میکنم ولی تغییر آنچنانی حس نکردم، فرموده بودین باید حدود 4تا6 ماه استفاده کنم ت اثر گذریش شروع بشه، حالا چند تاسوال دارم 1-آیا اصلاً امکان داره که موهای قسمت پیشانی که خالی شده برگرده؟2-ماینوکسیدیل 5درصد قوی تره یا 2درصد؟ 3-فاصله استفاده صبح و شب حتماً باید 12 ساعت باشه یا زیاد مهم نیست؟ ممنون که پاسخ میدین.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر کامل ریزش داشنه خیر ولی اگر تار مو باشد رشد میکند ماینوکسیدیل 5% ، خیر زیاد مهم نیست [1401-03-28]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

چالش سی روز دیسیپلین کاهش وزن لیست کالری های سبک (12 )

تشخیص کرونا از طریق لاله گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

اگزمای سرشتی مقاوم وشدید در بزرگسالی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

درمان تیرگی یا روشنی پوست با مزووایت

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

توانبخشی پوکی استخوان

ورزش درمانی

توصیه های مناسب ورزشی در دوران حاملگی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تزریق فیلر بهترین روش رفع خطوط ماریونت یا اندوه

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

در سونوگرافی NT جنین بیمار چگونه دیده می شود ؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]