سلام 1:من قبلا به متخصص زنان و زایمان مراجعه کردم گفت پرده بکارت من اسیب جزیی دیده که این اسیب خیلی قدیمی است ایا با این اسیب جزئی پزشکی قانونی به من گواهی سلامت میدهد یا نه من هیچ رابطه ای با کسی نداشتم من خیلی میترسم به من گواهی سلامت ندن 2: ترشحات سفید رنگ شبیه سفیده تخم مرغ ایا به دلیل عفونت است؟ اگر عفونت است چکار کنم؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی بدون معاینه نمی توان اظهار نظر کرد پزشک قانونی نتایج معاینه را با دقت گزارش می کند. تشخیص و تجربه این همکاران در این مورد بیشتر از سایر همکاران است و ممکن است اسیب گزارش شده قبلی توسط همکار متخصص ،تشخیص صحیحی نبوده باشد بنابراین برای اطمینان بیشتر به پزشکی قانونی مراجعه کنید. ترشحات سفید رنگ می تواند نشانه عفونت قارچی باشد و ربطی به بکارت ندارد می توانید با مراجعه به پزشک یا ماما داروی مناسب که معموالا ترکیبی از کلوتریمازول است دریافت کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیبکارت

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تزریق بوتاکس برای درمان میگرن

نوار عصب و عضله چگونه انجام می شود؟

داشتن چشمانی زیبا و جذاب با عمل جراحی زیبایی چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

جوان سازی پوست با مزوتراپی

در چه مواردی از تزریق ژل استفاده میشود؟

چه چیزهایی موجب اضطراب جنسی می شود؟

لایه برداری شیمیایی پوست

آیا زنان هم انزال را تجربه می کنند؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]