عرض ادب و احترام. من یه خال مشکی کوچیک ولی پررنگ روی گونه ام داشتم که دکتر با لیزر برش داشت. الان که 2ماه ازش میگذره جاش شبیه یه خال بزرگ قهوه ای رنگ شده که خیلی نگرانم کرده درطی این 2ماه هم از ترمیم کننده و پماد زینک مرتب استفاده کردم.ممنون میشم راهنمایی کنید که علتش چیه که اینجوری شده. با سپاس

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

من چون ضایعه را ندیده ام نظر قطعی ندارم. ممکن است خال عمقی بوده ولازم بوده جراحی شود یا اینکه فقط کمی لک باقی مانده باشد که با دارو برطرف میشود [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیخال

تلفن : 91620100 - 031

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

انواع دستگاهاای کرایولیپولیز و کول اسکالپتینگ

علت ابتلا و علائم پسوریازیس

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

راه های مقابله با موهای زائد

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

فیلر مو چیست و چه مزایا و عوارضی دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

کاربرد بوتاکس برای کاهش درد

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

عوارض و پیشگیری از پوکی استخوان

نقش چغندر در تغذیه ورزشکاران