سلام تورو خدا کمکم کنید قراره چند وقت دیگه نامزد کنم رفتم معاینه بکارت دکتر بهم گفت ساعت 4 بکارتم پاره شده و پردم از نوع ارتجاعی هست و در اولین نزدیکی خونریزی نخواهم داشت ، من تا حالا هیچ رابطه جنسی نداشتم چند بار خود ارضایی کردم اما هیچ وقت دخولی نداشتم نمیدونم چه جوری پاره شده پزشک قانونی به من گواهی سلامت میده؟ تورو خدا کمکم کنید ممکنه نامزدم فکر کنه رابطه جنسی داشتم به خاطر آبروم میخوام نامزدی رو به هم بزنم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در صورتی که پرده ارتجاعی باشد در طی دخول پاره نمی شود. برای اینکه نتیجه معاینه را به دقت بیشتری دریافت کنید یک معاینه مجدد ضروری است. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

پوکی استخوان و ضرورت انجام سنجش تراکم استخوان

لیفتینگ با نخ

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

جراحی باز چه زمانی در درمان سنگهای ادراری کاربرد دارد ؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

دندان قروچه

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

بیماری سالک چیست و چه علائمی دارد؟

چاقی و بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

راههای طلایی تشخیص سرطان سینه