با سلام من در هفته 6 بارداری هستم و موقع حمام کردن و شیتن با صابون دچار سوزش شدید دهانه رحم میشوم، آیا برای جنین خطر دارد؟ استفاده از روغنهای گل سرخ، بادام تلخ، فندق و از این قبیل برای چرب کردن سینه و شکم مشکلی ایجاد نمی کند؟ باتشکر؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، خیر شستشو با صابون ضرری برای جنین ندارد ولی می تواند ph واژن را به هم زده و شانس بیماری ها را به ددلیل به هم خوردن تعادل باکتریهای مفید این ناحیه به هم بزند بنابراین از شستشوی زیاد با اب و صابون خودداری کنید. روغنهایی که ذکر کرده اید نیز ضرری ندارند ولی هرکدام خاصیت خودشان را دارند باید براساس این خاصیت مصرف شوند. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیبارداری واژینال

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تغذیه در ایام گرم و تابستان

لزوم پاکسازی پوست

نحوه تزریق چربی چگونه است؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

فعالیت ورزشی در دوران شیردهی و مداخلات تغذیه ای

نکات مهم در انجام پی آر کی و لیزیک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تفاوت پینگوکولا و ناخنک چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

پنج راز زیبایی پوست در طب قدیم