با سلام وعرض خسته نباشید بنده خانمی هستم 27 ساله که حدود 3 ساله از سیاهی دور چشم رنج میبرم.وزنم 60 کیلو بوده وحدود 6 کیلو وزن کم کردم وتقریبا از ناحیه صورت هم لاغز شدم. همچنین به خاطر حساسیت چشمی که داشتم فوق العاده چشمم خارش داشت وبه شدت مالشش میدادم به طوری که الان اون چشمم که حساسیت داشته سیاهی دورش بیشتره.پمادهای زیادی استفاده کردم آخرینشونSOSKINبود که نتیچه ای نداد!از کمپرس یخ ,پوست خیار هم استفاده کردم.. لطفا با توجه به اینکه از راه دور مزاحم میشم وامکان ملاقات حضوری ندارم راهنماییم بفرمایید باید چه کار کنم؟چی استفاده کنم؟و تا چند دوره باید استفاده کنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید ابتدا بررسی کنید که کم خونی نداشته باشید. اگر زمینه ارثی دارید بعید است با درمان در سیاهی دور چشم تقاوتی ایجاد شود. [1401-03-25]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی دور چشم

تلفن : 91620100 - 031

لیزر تاتو چه روشی است؟

علت جوش های بدن و درمان آنها

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

رفع موهای زائد با لیزر مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تشخیص و درمان فیبروم رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تفاوت میگرن و سردرد معمول را می دانید؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

آزمایشات تشخیص ناباروری در مردان

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

چگونه از کرم های تجویز شده توسط پزشک استفاده کنیم ؟

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

چی باعث کم خونی شما می شود ؟

لیزر سرد یا لیزر کم توان چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]