با سلام .من23 سال دارم و از 15 سالگی خارش شدید در پست بیضه ها همراه با ریختن پوسته هنگام خاراندن هستم و پوست ان ظاهر کاملا طبیعی دارد و هر 2 روز یک بار معمولا این خارش به وجود میاید و بعد خاراندن کاملا خارش ان از بین میرود از کرم کلوبتازل استفاده کردم ولی در موقع استفاده خارش خیلی زیاد شد بعد یک هفته استفاده الان باز هم مشکل قبل را دارم از چه دارویی استفاده کنم.با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

مشکل همین است که کلوبتازول زده اید. باید زیر نظر پزشک به تدریج کورتونهای ضعیف و ضعیف تر مصرف کنید تا خارش و وابستگی شما با هم درمان شود [1401-09-27]

پاسخ سوال پزشکیخارش

تلفن : 91620100 - 031

خواب رفتگی دست و پا را جدی بگیرید

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درد زانو در موقع بلند شدن سر پا

نکات مهم برای از بین بردن ورم بعد از تزریق ژل

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

بیماری فیبروکیستیک پستان چیست؟

رابطه ی ریزش مو در زنان و یائسگی

مراقبت از پوست چرب

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مزایای تزریق ژل جالپرو چیست؟

معایب و مزایای کرم های حاوی کورتون برای پوست

تزریق چربی به مچ و ساق پا چه فرآیندی است؟