سلام من دارای دیسک کمر هستم،در جواب MRI من اینگونه آمده.. The multiplanar and mutisequential study has been done the structures of lubar vertebrae appeear normal We observe disk dehydration and extruded disc herniation at L5 - S1 level with dicl space narrowing,causing stenosis of canal and external nerve roots foramina (radiculopathy the conus medullaris and filum terminalis appear normal extruded disk herniation آیا من پارگی دیسک دارم؟ با تشکر

دکتر علی فرخانی :

بله ، طبق جواب MRI شما را دارای پارگی دیسک و تنگی نخاع می باشد . [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیدیسک نخاع

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

کلاژن و اهمیت آن برای پوست

عوامل تغذیه ای مؤثر روی میزان چربیهای خون

پی آر پی چیست؟

درباره بیماری آلوپسی و روشهای درمانی

ترک سیگار قبل از انجام جراحی دیسک با لیزر پلاسما

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

میکرونیدلینگ چیست؟

هایفوتراپی چه کاربردها و مزایایی دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

پروتز مصنوعی انگشت پا و دست

رژیم کنترل کننده کلسترول